Malah meureun masih kénéh aya dina zaman kiwari nu mirajeun nyieun lelebu suuk keur deungeun sangu, ilaharna lelebu suuk jadi deungeun sangu keur sasarap. Kumaha waé resép jeung cara nyieunna? Hayu urang inget-inget deui, ieu dihandap resép
Bahan-bahan:
- Dua plastik suuk/kacang taneuh
- Asin teri
- 1 Sihung bawang beureum
- 1 Cikur
- 4 Siki céngék
- 1 Séndok entéh uyah
- ½ Séndok entéh sasa/pécin
- ½ Tarasi (mun resep)
Cara nyieun:
- Réndos céngék, bawang, cikur, tarasi, nu geus dicampur uyah jeung pécin
- Sanggeus éta samara lemes, kakarak réndos jeung suukna
- Tuluy galokeun jeung teri (mun resep)
- Lelebu suuk siap dipurulukeun kana sangu haneut
0 Komentar